Vergaderlocatie voor Defensie

/, Rondje landgoed/Vergaderlocatie voor Defensie

Vergaderlocatie voor Defensie

Naast vormingscentrum is Beukbergen ook een zeer geschikte locatie voor al uw vergaderingen, besprekingen, brainstorm- en teambuildingssessies, heidagen, e.d. Ook (afscheids)recepties – bijvoorbeeld in het kader van FLO – kunnen hier gehouden worden.

Tegen zeer redelijke prijzen zijn allerlei kortere of langere vergader- en verblijfsarrangementen mogelijk. Met of zonder overnachtingen, met of zonder maaltijden, maar altijd inclusief beamer, draadloos internet en gratis parkeergelegenheid.

Voor groepen vanuit Defensie wordt geen zaalhuur berekend. Zoekt u een gastvrije locatie voor uw bijeenkomst, buiten kazerne of kantoor, in de stijlvolle ambiance van een landgoed, dan is Beukbergen iets voor u.

Voor informatie over de arrangementen en allerlei andere mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact opnemen met de directeur-facilitair Jan Reuvers, tel. 0346-332111

By | 2018-04-02T20:37:25+00:00 april 2nd, 2018|Geen categorie, Rondje landgoed|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment